fbpx

O nama

Mercurius d.o.o. je osnovan 1993 godine kao preduzeće za trgovinu na veliko i malo u Novom Sadu, 2014. godine proširuje svoju delatnost postaje ovlašćeni menjač Narodne banke Srbije.

Maksimalnim zalaganjem, uvažavanjem klijenata, brzom i efikasnom uslugom, ulaganjem u infrastrukturu i opremu, danas smo došli do prepoznatljive menjačnice na reprezentativnoj lokaciji u Novom Sadu.

U našoj menjačnici klijentima pružamo usluge:

  • Sve vrste novčanih transakcija, konverzija
  • Platni promet građana (prijem svih vrsta naloga za plaćanje građana u korist računa kod banaka, Infostan, telekom, informatika, porezi i sva druga plaćanja)
  • Međunarodne novčane doznake Western Union, MoneyGram, Ria
  • Eksluzivni smo zastupnici Premier Tax Free za teritoriju Vojvodine i Novog Sada – otkup vrednosnih čekova/vaučera za povrat poreza pri kupovini u inostranstvu

Maniri po kojima smo prepoznatljivi u odnosu sa našim klijentima su: osmeh, vrhunska usluga, profesionalizam, ljubaznost, diskrecija i pouzdanost.

Samo takvim odnosom u dugogodišnjem radu stekli smo brojne stalne klijente, stabilnost i solventnost u svakom momentu bez obzira na ekonomska situaciju na tržištu.

Za svaku valutu u  menjačnici važi pravilo formiranja kursa prema odnosu na berzi, ceneći pri tome naravno i zahteve klijenata, te uvažavajući iste u našem poslovanju i mogućnost dogovora kako kursa, tako i mesta i vremena dostave dogovorenih sredstava.

Tako formirana paleta proizvoda i usluga, omogućava nam da u aktivnoj tržišnoj utakmici svakoga dana budemo menjačnica koja uspeva da ponudi najpovoljniji odnos valuta i novine u oblasti platnih usluga. Konstantno osluškujemo potrebe tržišta i ponosni smo na stabilnu bazu zadovoljnih klijenata koji se vraćaju i čijom preporukom dolaze novi.

U ime bolje i trajnije saradnje očekujemo Vaš dolazak, kako bi se uverili u naše reference jer pre svega mi smo tu zbog Vas!

Dođite da se dogovorimo!

Imamo najbolju ponudu za Vas

Pozovite nas za proveru najboljeg kursa za Vas

Dodjite da se dogovorimo!!!

Pozovite nas