fbpx

Plaćanje računa

Od sada plaćajte račune u vašoj menjačnici Kasica, Novi Sad Jevrejska 1 bez nepotrebnog čekanja.

Plaćanje računa poput struje, infostana, uštedećete vreme, a sve usluge će biti obavljene brzo i sigurno. Ukoliko račune plaćate vikendom, vaše uplate biće realizovane prvog narednog radnog dana.
U mogućnosti ste da uplatite račune i po hitnoj proceduri, a zbog vaše sigurnosti službenici zadržavaju pravo da ne prime platne naloge koji sadrže nepotpune podatke.

Račune možete da plaćate u toku radnog vremena od 7:30 do 21:30 i to:

  • Da platite struju, infostan, račune mobilnih operatera, račune kablovskih operatera, itd.
  • Da platite školarinu, takse, poreze
  • Da uplatite novac na račun bilo koje banke

Znamo da je klijentima vreme jako dragoceno te se trudimo da im pružimo na jednom mestu što više finansijskih i pratećih usluga i to sa produženim radnim vremenima i vikendom.

Tako kod nas možete zameniti novac, platiti račune, primiti i slati novac preko Western Uniona, Ria i MoneyGrama uglavnom do 21h. Plaćanje računa – uplate fizičkih lica: kod nas možete da platite račune za grejanje, struju, telefon, kablovsku, internet ili izvršite uplate na račun – poreza, taksi i školarina,

Dok obavljate dnevnu kupovinu u vašoj Idei, iskoristite priliku i na kasi platite račune kompanija SBB, VIP Mobile i Telekom Srbija.

  • transakcija traje 2-3 sekunde
  • podaci se očitavaju direktno sa 2D bar koda
  • sa minimalnim manuelnog unosa podataka

Plaćanje se realizuje u platnom prometu na standardni način, kao i putem e-banking usluge ili sa šaltera banaka ili pošte. Nakon izvršenog plaćanja, klijent dobija potvrdu o izvršenoj transakciji koja sadrži sve elemente sa računa, datum prijema platnog naloga (plaćanja računa), ukupan iznos platne transakcije i iznos naknade ukoliko je predviđenja, kao i obavezan broj odobrenja odnosno referentni broj.
Ukoliko račun primate u elektronskoj formi, plaćanje se vrši očitavanjem 2D bar koda sa ekrana mobilnog telefona.

U prvoj fazi, plaćanje računa je moguće samo gotovinom.

Imamo najbolju ponudu za Vas

Pozovite nas za proveru najboljeg kursa za Vas

Dodjite da se dogovorimo!!!

Pozovite nas